Liste des universités de Albanie

Akademia e Filmit & Multimedias Marubi — Academy of Film & Multimedia Marubi – Tirana

Kristal University — Tirana

Marin Barleti University (MBU) — Tirana

Universitas Fabrefacta Optima University — UFO University – Tirana

Universiteti “Eqrem Çabej” Gjirokastër — University of Gjirokastra “Eqrem Çabej” – Gjirokastra

Universiteti Aleksandër Moisiu i Durrësit — Durres

Universiteti Bujqesor i Tiranes

Universiteti Epoka — Epoka University – Tirana

Universiteti Europian i Tiranës — European University of Tirana – Tirana

Universiteti Luarasi — Luarasi University – Tirana

Universiteti POLIS – Shkolla nderkombetare e Arkitektures dhe politikave te zhvillimit urban — International School of Architechture and Urban Development Policies (POLIS) – Tirana

Universiteti Politeknik i Tiranes — Polytechnic University of Tirana – Tirana

Universiteti Teknologjik Ismail Qemal Vlora — University of Vlora “Ismail Qemali” – Vlora

Universiteti i Shkodrës ‘Luigj Gurakuqi’ — University of Shkoder “Luigj Gurakuqi” – Shkoder

Universiteti i Tiranës — University of Tirana – Tirana

Universiteti “ Fan S. Noli” — “Fan S. Noli” University – Korce

University of Elbasan Aleksander Xhuvani — Elbasan

University of New York at Tirana — Tirana

Zoja e Këshillit të Mirë — University Our Lady of Good Council – Tirana


Inscrivez-vous ici

Entrez votre email ici :